Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Αποχαιρετήθηκαν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα σεζόν

Η σεζόν 2015-2016 ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα για τον ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια. Ολοκληρώνοντας τη σεζόν, λοιπόν, η ομάδα, το τεχνικό team και η διοίκηση έδωσαν ραντεβού για να αποχαιρετηθούν και να δώσουν τα ευχητήρια για του χρόνου. Το γεύμα ήταν πρωτοβουλία του κ. Μαλέλη, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο μαγαζί Karabourno.
 
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αποχαιρετώντας την ομάδα για φέτος τόνισε: «Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει. Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ».

Στο γεύμα παρευρέθηκαν σχεδόν όλοι, με απουσία των Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ισπανία όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Οbradorio, Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, καθώς και Uros Duvnjak, ο οποίος υποβλήθηκε σε διαδικασία ντόπινγκ κοντρόλ το βράδυ της Μ. Τετάρτης και δεν έχει επιστρέψει στην ομάδα από τότε. 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system