Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

DUBFAZE @ Cafe De Paris


Καθώς η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της, η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να "αποφορτιστείς" από τα άγχη της εβδομάδας και να γεμίσεις μπαταρίες για την επόμενη.

Τι καλύτερο από μια κρύα.. ή και ζεστή σοκολάτα ή έναν καφέ στον πεζόδρομο της Ικτίνου τώρα που μπήκε για τα καλά το Καλοκαιράκι σε ένα cafe με γαλλικό αέρα, το Cafe De Paris. 



Απόγευμα Κυριακής λοιπόν και εσύ θα αφεθείς στις Groovy Cocktail μουσικές επιλογές των DubFaze που θα αναλάβουν τη μουσική υπόκρουση του απογεύματος σου.

Oι DubFaze ασχολούνται με το DJing και την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής με εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας.

Το πρώτο τους δισκογραφικό εγχείρημα ήταν το τραγούδι “Secret” με μία άκρως καλοκαιρινή διάθεση σε μουσική των DUBFAZE μαζί με τον Sergio T και σε στίχους του Dim Gerrard.


Λίγο μετά τις 18.00 μ.μ. λοιπόν, το Cafe De Paris όπως κάθε Κυριακή υποδέχεται τους DubFaze καθώς και εσένα μαζί που θα θες για λίγο να ξεφύγεις από τα άγχη της βδομάδας. 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system