Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Κοινωνικές δράσεις από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενόψει των εορτών του Πάσχα

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους καιρούς, διοργανώνει δράσεις αλληλεγγύης, για να βοηθηθούν οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Φορείς και επιχειρήσεις βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια του Δήμου, κάνοντας δωρεές, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα δοθούν από τους αρμόδιους στους δικαιούχους την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 μεταξύ των ωρών 13:00 με 15:00. 


Η διανομή των τροφίμων θα γίνει στις εγκατάσεις των αντίστοιχων Δημοτικών Κοινοτήτων, όσον αφορά τους κατοίκους των Δημοτικών Κοινότητων: 1η, 3η, 4η, 5η και τη Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας, ενώ για τους κατοίκους, ενώ για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας η διανομή θα γίνει στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.



Επίσης, την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί Πασχαλινό Γεύμα στο Άλσος της Νέας Ελβετίας με διοργανωτή το Δήμο Θεσσαλονίκης, με καλεσμένους 700 οικονομικά αδύναμους πολίτες, τους οποίους θα ενημερώσουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες και οι Δημοτικές Κοινότητες. 



«Η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας γίνεται πράξη καθ' όλη την διάρκεια του έτους» σημειώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα διακρίνονται από μια ιδιαίτερη διάσταση. «Η στήριξη των δημοτών εκείνων που κατέστησαν τα εμφανέστερα και τα πλέον πληττόμενα θύματα της κρίσης αποτελεί ζωτικής σημασίας προτεραιότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα ήταν, τέλος, παράλειψή μου, να μην αναφερθώ και να μην ευχαριστήσω όλους εκείνους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνδράμουν, ανιδιοτελώς, σε αυτό το έργο», υποστηρίζει η Αντιδήμαρχος.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system