Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

DUBFAZE #inthemix


Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2014, όταν ο Χρήστος (αριστερά) και ο Γιώργος (δεξιά) αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους DUBFAZE. Κοινό σημείο και των δύο και κατ'επέκταση στοιχείο της επιτυχίας τους η αγάπη τους για τη μουσική.
Δύο νέα παιδιά που ασχολούνται με το DJing και την παραγωγή ηλεκτρονικής μουσικής. Έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μουσικής με εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας (CLUB VOGUE, Monroe Entertainment Group, HOUZE Urban Warehouse).



Η πρώτη τους δουλειά είναι ένα bootleg σε κομμάτι της Britney Spears με τίτλο "Toxic". Από το πρώτο άκουσμα καταλαβαίνεις την ενέργεια και το πάθος που βγάζουν αυτά τα παιδιά. Φρέσκιες ιδέες, όρεξη αλλά και υπομονή είναι τα όπλα που έχουν για να πετύχουν το κάτι παραπάνω.



Μετά το "Toxic", στις 24 Ιουνίου του 2015 ανεβαίνει στο Youtube το τραγούδι με τίτλο "Secret". Σε μουσική των DUBFAZE μαζί με τον Sergio T και σε στίχους του Dim Gerrard. Το κομμάτι κυκλοφόρησε από την PlanetWorks και μας έκανε να καταλάβουμε πως οι DUBFAZE ήρθαν για να μείνουν. Το κομμάτι έφτασε σε αρκετά υψηλές θέσεις στις αναζητήσεις του Shazam καθώς στην Τουρκία έφτασε στον αριθμό 56 και στην Θεσσαλονίκη μπήκε στο Top 5 των αναζητήσεων του κοινού. Ιδιαίτερη στιγμή για τους δημιουργούς του, ήταν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος συμπεριέλαβε το κομμάτι στην μουσική του συλλογή το καλοκαίρι του '15, "Sweet & Sweat".

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system