Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Anta Atelier des Femmes: Δίνει έναν αέρα ρομαντικό

Η μπουτίκ γυναικείων ενδυμάτων «Anta Atelier des Femmes», στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 11, κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα brand του κεντρικού δρόμου της Θεσσαλονίκης, με έναν χαρακτήρα ιδιαίτερα προσωποκεντρικό, αφού το όνομα και το στυλ της το έχει πάρει από την ομώνυμη ιδιοκτήτριά της.



Το μάτι του περαστικού θα πέσει κατευθείαν στην μικρή μπουτίκ, της οποίας η βιτρίνα αντιπροσωπεύει επάξια το εσωτερικό του μαγαζιού, με ρούχα χαρούμενα, διακριτικά και ταυτόχρονα φινετσάτα, με το μαύρο να μην κυριαρχεί ποτέ. Το εσωτερικό, στη συνέχεια, είναι ντυμένο με έπιπλα σε στυλ vintage, γήινα χρώματα και ρούχα ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Αποτελεί μία μπουτίκ ιδιαίτερα προσεγμένη, που βασίζεται στη λεπτομέρεια, ενώ το βασικό της στοιχείο είναι η ποιότητα των σχεδίων και όχι η ποσότητα.

Οι επιλογές ρούχων και αξεσουάρ, που γίνονται, συνηθίζουν να έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ, το οποίο άλλοτε έχει τη μελαγχολία του vintage, άλλοτε τη ζωντάνια του floral και άλλοτε τη διακριτικότητα του minimal.

Τα κομμάτια της κάθε collection θέλουν να δώσουν έναν άλλο αέρα, λίγο παραπάνω girly, ρομαντικό και σικάτο, που να γεμίζει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση τις γυναίκες που θα τα φορέσουν. Στην καλοκαιρινή collection, η σειρά με τα πανέμορφα και μοναδικά καπέλα, ενώ και τα μπλουζάκια της σειράς "αγαπημένα μας t-shirt" δίνουν έναν πιο καλοκαιρινό τόνο, ακόμα και στο ντύσιμο που θα επιλέξουμε να κάνουμε μέσα στην πόλη.

Η μπουτίκ απευθύνεται σε όλες τις μερίδες των γυναικών, με μόνη προϋπόθεση να τις αντιπροσωπεύει το στυλ των ρούχων. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα στο Facebook: Anta Atelier Des Femmes.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system