Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Oδηγός φορτηγού παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την ανήλικη κόρη του

Την ανήλικη κόρη του παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 34χρονος οδηγός φορτηγού. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε προχθες στις 7.40 το βράδυ, στην επαρχιακή οδό Σταυρού - Ολυμπιάδας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.   Από την Αστυνομία δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η ηλικία του άτυχου κοριτσιού, αλλά εκτιμάται ότι είναι περίπου τριών ετών.   

Όπως προέκυψε από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, το δυστύχημα φαίνεται ότι συνέβη, όταν ο οδηγός ύστερα από στάση που πραγματοποίησε έβαλε μπρος το όχημα, χωρίς να προσέξει ότι το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν στον δρόμο, με συνέπεια να το παρασύρει. Αμέσως, ο πατέρας μετέφερε την κόρη του στο πλησιέστερο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής, αλλά απ' ό,τι φάνηκε ήταν αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο όχημα επέβαινε η σύζυγος του 34χρονου μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά τους. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για πολύτεκνη οικογένεια Ρομά, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.    

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον οικισμό των Ρομά Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας, 51 ετών, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το φορτηγό του το ηλικίας ενάμιση έτους εγγονάκι του. Μάλιστα, ο οδηγός είχε εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος και η ταυτότητα του αγνοείτο αρχικά. 

Τελικά, μόλις πριν από τρία 24ωρα αποκαλύφθηκε πως ο οδηγός του φορτηγού ήταν ο παππούς του άτυχου αγοριού και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη τόπου δυστυχήματος.

 Πηγή:www.lifo.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system