Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Jitterbugs' Boogie Sunday, Aloha! Hawaiian summer mood party


Το ΒLUE BAREL live stage και οι Jitterbugs skg & friends σας προσκαλούν στο τελευταίο "JITTERBUGS' skg BOOGIE SUNDAY" το ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '40 & '50, με θέμα "ALOHA HAWAII". 
Φορέστε λουλούδια στα μαλλιά, floral πουκάμισα, φαρδιά παντελόνια, ψάθινα καπέλα βερμούδες και ακολουθείστε τους Jitterbugs skg σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με σκηνικό Χαβάη του '40 και του '50 με πολύ μουσική, καλοκαιρινά κοκτέηλς και πολύ χαλαρή διάθεση!!Πριν απο την έναρξη του live gig με τους BREATHLESS θα δοθούν σε μια σεμνή καλοκαιρινή τελετή τα αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες στα μαθήματα των Jitterbugs skg για τη χρονιά 2015-2016!!! 

Αναλυτικά το πρόγραμμα :
6.30 Μ.Μ.-7.00 Μ.Μ. 
Nωρίς το απόγευμα ξεκινάμε δωρεάν μάθημα χορού Jive , με τους Jitterbugs skg.
7.00-9.00 Μ.Μ.
Διασκεδάστε ακούγοντας & χορεύοντας, όπως πάντα, τη μουσική των 40s SWING BIG BANDS σε ρυθμούς Lindy Hop, Balboa, Shaq, Jive '40s, Boogie Woogie, αλλά και φυσικά του '50, σε ρυθμούς Rock n Roll, Rhythm & Blues, Jump n Jive, Jump blues, early Rockabilly 50s ...από τoν dj "Jive Ace" με swinging και rolling διάθεση για πολύ χορό!!!!!
9-10 Μ.Μ. 
"Summer Breeze" Eπίδειξη καλοκαιρινής ρετρό μόδας από την Ελένη Χασιώτη με Swing Dance performance έκπληξη!! Vintage inspired clothing by Eleni hasioti 
10 μ.μ. - 
Τη βραδιά θα κλείσει με ένα ρετρό live gig η μπάντα "ΤΗΕ ΒREATHLESS" που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι αργά τη νύχτα με rock 'n' Roll 50s ρυθμούς!!!
Σας περιμένουμε!!!! .... 

BROADCAST RADIO SHOW, Jitterbugs skg 
DJ SET by "Jive Ace"
FREE TASTER DANCE by Jitterbugs skg
RETRO COCKTAIL BAR
DANCE FLOOR
RETRO CAT WALK, vintage inspired clothing by Eleni Hasioti 
LIVE GIG by "THE BREATHLESS" 

Photo: Peponi Karpouzi (Theodoros Tympanidis) 
Model: Athina Fruto 

To dress code θα είναι καλοκαιρινό και Hawaiian 40's-50's style!!!!Ντυθείτε με τα πιο cool δροσερά καλοκαιρινά σας ρούχα σας σε Hawaiian retro στυλ σκαι με την πιο χαλαρή σας διάθεσή σας για χορό και ελάτε!! Σας περιμένουμε!!! ... 

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι αργα το βράδυ της Κυριακής.

Με την υποστήριξη:
Renata καλλυντικά since 1945 / https://www.rubenscosmetics.com/
Saloni Taliadouros / 
Τhedi Leathers / 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system