Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής "Κιβωτός"


Συνεχίζοντας τη μεγάλη περιοδεία τους στην Ελλάδα και την Κύπρο ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, αγαπημένοι του κοινού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, κάνουν μία στάση για να επιβιβάσουν στην «Κιβωτό» τους και να ταξιδέψουν το κοινό για ένα ανεπανάληπτο βράδυ. 
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές θα παρουσιάσουν στο κοινό τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε στις αρχές Μαΐου. 

Στην «Κιβωτό» συμπεριλαμβάνονται μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια από τις δεκαετίες του ‘80 και του ’90, που υπογράφει η …Εθνική Ελλάδος συνθετών-στιχουργών. Τις συνθέσεις του Λάγιου (Τι πάθος), του Μαχαιρίτσα (Σκόνη), της Αλεξίου (Ψυχές και σώματα), της Νικολακοπούλου (Δικαίωμα) και της Καραΐνδρου (Ταξίδι στα Κύθηρα) μεταξύ άλλων σπουδαίων δημιουργών, ενορχηστρώνει μοναδικά ο Πέτρος Κλαμπάνης. 

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια - μύθους ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής θα συμπαρασύρουν το κοινό που θα παρευρεθεί σε μια βραδιά μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής.

Τα σπουδαία τραγούδια της «Κιβωτού», που ο κόσμος θα σιγοψιθυρίζει από την αρχή ως το τέλος της συναυλίας, έχουν γράψει ιστορία γιατί είναι τραγούδια με τα οποία ο κόσμος έχει ερωτευτεί, έχει αγαπήσει, έχει νιώσει ξανά την ελπίδα, έχει πιστέψει στα θαύματα. 

Η «Κιβωτός» θα φέρει την ελπίδα και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι. Σημειώστε τον χάρτη τη διαδρομή της.

Περισσότερα για τους δύο ερμηνευτές: 

Προπώληση εισιτηρίων:
IANOS - Αριστοτέλους 7 - 2310277004
IANOS - Mediterranean Cosmos - 2310472308
Βασιλικό Θέατρο - Πλ. Λευκού Πύργου - 2310200201
Σάρωθρον - Κατούνη 17, Λαδάδικα - 2310538282

www.ticketservices.gr και τηλεφωνικά στο 2107234567 & στα καταστήματα Forthnet.

Τιμή Εισιτηρίου:
Προπώληση: 13€ - Στην είσοδο: 15€
Ώρα : 21.30 μ.μ.
Θέατρο Γης 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system