Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Art & Design Show 2016


Το Art & Design Show 2016 καταλαμβάνει έκταση 2.500τ.μ. και παρουσιάζει εκατοντάδες έργα, που δημιούργησαν οι σπουδαστές κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015–2016.
Η έκθεση δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να γνωρίσει το δημιουργικό έργο που παράγεται καθημερινά στις αίθουσες διδασκαλίες και στα εργαστήρια του ΑΚΤΟ και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στις Τέχνες και το Design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, διακόσμηση, σχέδιο μόδας & styling, φωτογραφία, web design, σκηνογραφία, σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων, εικονογράφηση, σκίτσο - comics και animation.

Την βραδιά των εγκαινίων θα πλαισιώσει το AKTO Fashion Show 2016. Οι δευτεροετείς του προγράμματος BA (Hons) in Fashion Design στην Θεσσαλονίκη, παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους με θέμα “Shakespear in Fashion” ενώ οι τελειόφοιτοι, μας αποκαλύπτουν τις πρώτες, ολοκληρωμένες προσωπικές collections σε ελεύθερα θέματα. 

Στη Θεσσαλονίκη, η καρδιά του Art & Design χτυπάει στον ΑΚΤΟ. Μία επίσκεψη στο πιο σύγχρονο campus της πόλης θα σας πείσει!

 Την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 20:00. 

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system