Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

The Real Rocknrolla // Be Uncensored Showcase w/ KBLS / Rhyleb & Hearthink

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου παρουσιάζεται η ομάδα Be Uncensored για πρώτη φορά στο The Real Rocknrolla. Λάτρεις του βινυλίου, αποτελούν τους γνήσιους εκπρόσωπους της ηλεκτρονικής μουσικής κουλτούρας και ταυτόχρονα την πιο δραστήρια ομάδα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 4 χρόνια.
Έχουν οργανώσει πάνω από 50 parties με καλεσμένους καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς σε υπόγεια, ταράτσες, αποθήκες αλλά και clubs, ενώ ο ήχος τους είναι πολυποίκιλος ανάλογα με την περίσταση, από House σε Techno κι από Electro σε Breaks.


KBLS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ο KBLS είναι ένας εκ των ιδρυτών της Be Uncensored, της ομάδας που έχει εισάγει ξανά την underground club κουλτούρα στη Θεσσαλονίκη. Όντας λάτρης του βινυλίου, μαζεύει δίσκους και παίζει μουσική από τα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και μετακόμισε στη Γερμανία για σπουδές. Αρθρογραφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και αισθητικός καθοδηγητής. Με διαρκή παρουσία σε όλα τα σημαντικά μαγαζιά και φεστιβάλ της Ελλάδας, το residency του στο Club Division τον βρίσκει στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του. Η δισκοθήκη του εκπλήσσει με το εύρος του φάσματος της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής που περιλαμβάνει, ενώ στο booth ξεχωρίζει για το πάθος και την ενέργειά του.


Rhyleb
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ο Rhyleb γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1989. Από νεαρή ηλικία άρχισε να συλλέγει δίσκους και να ακολουθεί την ηλεκτρονική club σκηνή της πόλης. Στην ηλικία των 15 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του DJing, ενώ είναι και αυτός ιδρυτικό μέλος της κολεκτίβας Be Uncensored. Ο ήχος του διαμορφώνεται από την Chicago house που είναι η μεγάλη του αδυναμία, την techno του Detroit και την acid, μέχρι την disco, την dub και την electro. Λάτρης του αναλογικού ήχου των drum machines και της προσωπικής επαφής που έχει ο κάθε DJ με τα αυλάκια του βινυλίου, τα sets του περιλαμβάνουν ένα μουσικό ταξίδι με βαριά κρουστά, παιχνιδιάρικες μπασογραμμές και sexy ατμόσφαιρες.

Hearthink
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ο Hearthink, αν και εκπροσωπεί τη νέα γενιά των DJs καθώς παίζει μουσική από το 2012, ακολουθεί το παραδοσιακό μοτίβο, του αρέσει να παίζει κυρίως με βινύλια. Ιδρυτικό μέλος της Be Uncensored, της πιο ενεργής ομάδας οργάνωσης DIY party ηλεκτρονικής μουσικής στη Θεσσαλονίκη, μοιράστηκε τα τελευταία χρόνια τα decks με δεκάδες καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας. Τα DJ set του κινούνται στο πιο σκοτεινό φάσμα της house και της techno.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system