Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Club Division Blue Sky Session with Kevin Yost


Την Τετάρτη, 29 Ιουνίου το Club Division παρουσιάζει το πρώτο Blue Sky Session της καλοκαιρινής σεζόν στο Δεντρόσπιτο. Καλεσμένος, ο μεγάλος Kevin Yost!
Kevin Yost
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Από την ηλικία των τεσσάρων ετών, όταν και έπιασε για πρώτη φορά στη ζωή του drumsticks, o Kevin Yost παθιάζεται να δημιουργεί και να παίζει μουσική. DJ, μουσικός παραγωγός, συνθέτης soundtracks ταινιών και drummer. Άρχισε να ασχολείται με το DJing και τη House μουσική από τη δεκαετία του 80, όταν και άρχισε να σμιλεύει προσεκτικά το προσωπικό του ηχόχρωμα. Η καταξίωση ήρθε το 1998, όταν κυκλοφόρισε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “One Starry Night”, ο ορισμός της κλασσικής και ποιοτικής Deep House. Από τότε, 100 singles, 8 albums και δεκάδες μιξαρισμένες συλλογές μετά, ο Kevin αποτελεί σταθερή αξία στο προσκήνιο της μουσικής βιομηχανίας και διαχρονικά έναν από τους αγαπημένους DJs της Θεσσαλονίκης. 

Μαζί του, οι resident DJs του Club Division, KBLS και Rhyleb!

KBLS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ο KBLS είναι ένας εκ των ιδρυτών της Be Uncensored, της ομάδας που έχει εισάγει ξανά την underground club κουλτούρα στη Θεσσαλονίκη. Όντας λάτρης του βινυλίου, μαζεύει δίσκους και παίζει μουσική από τα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και μετακόμισε στη Γερμανία για σπουδές. Αρθρογραφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, ταξιδιώτης του διαστήματος. Με διαρκή παρουσία σε όλα τα σημαντικά μαγαζιά και φεστιβάλ της Ελλάδας, το residency του στο Club Division τον βρίσκει στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του. Η δισκοθήκη του εκπλήσσει με το εύρος του φάσματος της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής που περιλαμβάνει, ενώ στο booth ξεχωρίζει για το πάθος και την ενέργειά του.

Rhyleb
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ο Rhyleb γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1989. Από νεαρή ηλικία άρχισε να συλλέγει δίσκους και να ακολουθεί την ηλεκτρονική club σκηνή της πόλης. Στην ηλικία των 15 ετών έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του DJing, ενώ είναι και αυτός ιδρυτικό μέλος της κολεκτίβας Be Uncensored. Ο ήχος του διαμορφώνεται από την Chicago house που είναι η μεγάλη του αδυναμία, την techno του Detroit και την acid, μέχρι την disco, την dub και την electro. Λάτρης του αναλογικού ήχου των drum machines και της προσωπικής επαφής που έχει ο κάθε DJ με τα αυλάκια του βινυλίου, τα sets του περιλαμβάνουν ένα μουσικό ταξίδι με βαριά κρουστά, παιχνιδιάρικες μπασογραμμές και sexy ατμόσφαιρες.

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 
Club Division Blue Sky Session with Kevin Yost
Δεντρόσπιτο
Έναρξη: 17.00
Είσοδος ελεύθερη

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system