Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Λήξη της απεργίας στον Ο.Λ.Θ. ζητάει ο Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων

Να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, ώστε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να λειτουργήσει κανονικά, καλεί τους εργαζομένους η διοίκηση του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων της πόλης (ΣΝΠΘ), υποστηρίζοντας ότι η απεργία τους θα μείνει στην ιστορία ως αυτή που απαξίωσε ολοκληρωτικά όχι μόνο το λιμάνι, αλλά και συνολικά τον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής.



Η διοίκηση του ΣΝΠΘ χαρακτηρίζει επίσης ως προσχηματικούς τους λόγους πραγματοποίησης των απεργιών, ενώ προσθέτει: «σε μια δύσκολη εποχή, που ουδείς εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα είναι εξασφαλισμένος για τη συνέχεια της εργασίας του, πώς είναι δυνατόν η Πολιτεία και οι εργαζόμενοι στο Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) να ωθούν άλλους εργαζόμενους στην ανεργία;».

Εξαιτίας της απεργίας τους, υποστηρίζουν, οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν προβεί σε παροχή αναγκαστικών αδειών στο προσωπικό τους και συνέχεια αυτών θα είναι οι απολύσεις.

«Η Ελλάδα πονάει. Ας την κοιτάξουμε κι ας βάλουμε τον εαυτό μας μετά από αυτήν», καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στο λιμάνι απεργούν από τις 26 Μαΐου, διεκδικώντας την πλήρη διασφάλιση των εργασιακών τους σχέσεων μετά την προγραμματισμένη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ μέσω της πώλησης ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: voria.gr

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system