Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού του Σοφοκλή Θαυμαστού στο Toms!


Ένα ταξίδι προς το φως ντύθηκε με παραμύθια, για να διώξει μια για πάντα το σκοτάδι μακριά.. Κι ένας Σχοινοβάτης που ταξιδεύει σε ιπτάμενα χαλιά ανά την Ελλάδα για να παράγει χαμόγελα στα μάτια των παιδιών..
Ο Σοφοκλής Θαυμαστός θα βρεθεί μαζί με τα ξωτικά του στη Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουνίου στο Toms Flagship Thessaloniki σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού για μια ακουστική ροκ μουσική παράσταση- παρουσίαση του παραμυθοδίσκου του Ιστορίες Μαγικές με θέμα την παιδική κακοποίηση.. 

Φήμες λένε πως νεράιδες θα πετούν στο χώρο, μια απρόσμενη ερωμένη θα μοιράζει αλήθειες και ο Σχοινοβάτης θα γυρίσει το χρόνο στο χθες με ένα καλύτερο μετά ..
Τα Μυστικά του Δρόμου σαν συλλέξεις, θα γεμίσεις Ιστορίες Μαγικές και για μια Απρόσμενη Ερωμένη θα αντέξεις τη Βροχή να καθαρίζει τις Αλήθειες, γιατί Στου Απείρου τις Σχισμές μένουν μόνο οι Στιγμές σου… Κι ένας Σχοινοβάτης με το χαμόγελό του, μέσα από Όνειρα Υγρά θα νικήσει το Θυμό και τη Θλίψη των Μεθυσμένων Εμμονών που η κοινωνία επιβάλλει για την Αγάπη.

Θα τον βρεις να τραγουδάει Χάλια για ένα κόσμο που τα παιδιά χαμογελούν στον Ήλιο, τον Ουρανό, τα Δέντρα και τη Θάλασσα… Για την Αγάπη, μ’ ακούς; Για την Αγάπη. Η Νέα Εποχή ξεκίνησε…

Αντίτυπα του δημιουργού θα είναι διαθέσιμα καθόλη την διάρκεια της παρουσίασης σε ένα live που θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ ένα ποσοστό των πωλήσεων θα δοθεί στο Το χαμόγελο του παιδιού που θα συμμετέχει στην εκδήλωση!

Μαζί του επί σκηνής τα ξωτικά:
Χρήστος Ρίζος: κιθάρα
Χριστόφορος Ρόμπιν: βιολί
και η απρόσμενη νεραϊδοπριγκίπισσα: Άντια Λοτσάρη
special angel guest: Μαρία Στεφάνου

fb pages:


youtube page:

για On-Line παραγγελίες ακολουθείς το ιπτάμενο χαλί:

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system