Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τμήμα Λυκείου, Θετρικο Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους Ανδρέας Βουτσινάς


«Σύμβολο, άλλοτε συμπαθητικό και άλλοτε απωθητικό της σύσφιξης ή της διάλυσης των ανθρωπίνων σχέσεων, η τραπεζαρία είναι ο χώρος όπου διαδραματίζονται τα 18 μικρά κομμάτια που αποτελούν το έργο του Γκέρνυ. Σύμβολο που εξαφανίζεται σιγά-σιγά από τη ζωή μας. » Ν.Π.
Οι αυτόνομες σκηνές διαδέχονται η μια την άλλη και πολλές φορές μπλέκονται μεταξύ τους σε παράλληλη δράση, περνώντας γλυκά μέσα από λεπτότατες αποχρώσεις ανθρωπίνων καταστάσεων. Οι διαφορετικοί ήρωες έχουν εξωτερικά ένα μόνο κοινό χαρακτηριστικό: το πέρασμά τους από αυτή την τραπεζαρία παλαιού στυλ.. Δε βλέπουμε επικίνδυνες πράξεις ή μεγάλα δράματα αλλά ένα συναρπαστικό παιχνίδι σχέσεων, με τη δύσκολη επικοινωνία των γενεών και την επικίνδυνη ισορροπία των φύλων .Όλα είναι καθημερινά, και τα περισσότερα επεισόδια σχεδόν κωμικά: ένα χιούμορ λεπτό, διεισδυτικό, λυτρωτικό. Οι ήρωες του Γκέρνυ δεν είναι απλά σκίτσα, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς λόγω της συντομίας των σκηνών. Είναι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, που έρχονται στη σκηνή κουβαλώντας ο καθένας την ιστορία του.» Ε.Β.


Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Αθανασόγλου Νικηφόρος, Απατζίδου Ράνια, Βοζίκη Γιώτα, Ευαγγέλου Μάρα, Ευαγγελίδη Ισμήνη, Καρακώττα Χριστίνα, Καρπούζα Φανή, Καμπέρης Θωμάς, Κυροπούλου Έφη, Λεπτοκαροπούλου Άρτεμις, Μαριόγλου Έρη, Μουτζίκου Δάφνη, Μπάντη Ελεάνα, Σεραφείμ Χρύσα, Τάσσου Ειρήνη, Τερεκίδου Ιωάννα, Σοφία Τσιρογιάννη, Σοφία Τσιτουρίδου, Χαλκίδου Δέσποινα

Διδασκαλία υποκριτικής / Γενική επιμέλεια: Λουκία Ορφανίδου Μουσική Διδασκαλία: Μαρία Γάσπαρη

Πέμπτη 23 Ιουνίου
Cine Αλέξανδρος (Εθνικής Αμύνης 1)
Ώρα : 21.00 μ.μ.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system