Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων στον δήμο Καλαμαριάς

Διευρύνει τις δράσεις του στην ανακύκλωση ο δήμος Καλαμαριάς, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας ένα νέο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει την ανακύκλωση μεταχειρισμένων ρούχων, υποδημάτων, κλπ.

Πέρα από τα προγράμματα ανακύκλωσης που εφαρμόζει ο συγκεκριμένος δήμος εδώ και χρόνια και αφορούν σε οικιακή κομποστοποίηση, καθώς επίσης και σε ανακύκλωση συσκευασιών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, λαμπτήρων, ελαστικών, συσσωρευτών, ελαστικών, τηγανελαίων και ορυκτελαίων, ο δήμος προχωρά στην εφαρμογή προγράμματος περισυλλογής μεταχειρισμένων ρούχων, υφασμάτων, υποδημάτων, υφασμάτινων παιχνιδιών, χαλιών κλπ.

Στόχος είναι το πρόγραμμα να συμβάλλει στην καθαριότητα της πόλης και στην περιβαλλοντική αναβάθμισή της.

Οι δημότες μπορούν να απορρίπτουν τα ανωτέρω υλικά, σε ειδικούς κάδους γαλάζιου χρώματος, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε καίρια και κεντρικά σημεία του Δήμου. Οι θέσεις των κάδων θα αναρτηθούν άμεσα στην ιστοσελίδα του Δήμου (http://www.kalamaria.gr) με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, καθώς η πληροφόρηση και ενεργοποίηση των πολιτών έχει καθοριστική επίδραση στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Καθαριότητας – Ανακύκλωσης του Δήμου Καλαμαριάς στο τηλ. 2313 314 800.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system