Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Editors Picks

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

The end of Deep Rain Stimulation - Live at Silver Dollar


Οι δαμαστές της μιζέριας, οι άρχοντες της αβύσσου. Οι τέσσερις σκληροί  θα βρεθούν για τελευταία φορά επί σκηνής και τα καυτά ροκερόλ τους θα σωπάσουν για πάντα. Αν θέλεις κι εσύ να βιώσεις για τελευταία φορά τους νευρώνες της ηδονής σου να ταλαντεύονται στον θορυβώδη ρυθμό των Deep Rain Stimulation, χάρισε στον ευατό σου αυτήν την μοναδική εμπειρία. Γιατί αυτό το live θα τα έχει όλα.
Παλιές και νέες επιτυχίες του συγκροτήματος, σπέσιαλ γκεστς, τζαμαρίσματα, φτερωτά σόλοζ, γαργαλιστά γκρούβζ, τα βίντεοζ θεσμός, μπλού, δίσκοι, φρουτοσαλάτα και λαχειοφόρο αγορά.
Και για πρώτη και τελευταία φορά οι DRS θα καταθέσουν φόρο τιμής στις δύο μεγάλες μουσικές τους επιρροές.

Μαζί με τους άρχοντες του σκότους, οι Jumberingas και ο/η Eva Faust!

Οι τζουμπερίνγκες είναι τηγανιτά λίπη από χοιρινό, εκλεκτός μεζές στη μακεδονία, που όλοι οι μερακλήδες τον αγαπάνε. Είναι φτιαγμένες να ανταποκρίνονται στο ερωτικό κάλεσμα του αυθεντικού παγωμένου τσίπουρου, αυστηρά χωρίς γλυκάνισο, που ουδεμία σχέση έχει με το ούζο και τα συναφή. 
Αυτή τη γλυκιά απόλαυση θέλησε να μεταφέρει από τον ουρανίσκο στη μουσική το ομώνυμο trio, μέσω του πειραματικού flamenco - rock 'n' roll ρυθμού της κιθάρας :
Μπάμπης (κιθάρα)
Μαργαρίτα (κιθάρα – φωνή)
Χριστόφορος (βιολί)
Αριστοτέλης (μπάσο - φωνή)
Διασκευάζουν αγαπημένα τους κομμάτια, ενώ τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν και τα δικά τους.


Την βραδιά θα ανοίξει και θα κλείσει η Sofia Vasileiadu με τις καυτές μουσικές επιλογές της.

Οne Salonica

Disqus Shortname

Comments system